X3 kullen 3½vecka

Denna beiga hög har passerat 3 veckors dagen. De har fått ögon och ben som de hanterar olika bra än så länge... De väger mellan 1130gram till strax över 1300gr med en snittvikt på 1225gram... De är alldeles, alldeles UNDERBARA!!! Husse Tommy har börjat reta smaklökarna hos dem genom att kasta råa köttbullar på golvet framför dem... Gissa om de morrar, skäller och kastar sig över godbitarna... helt enkelt är de JÄTTEFARLIGA VILDDJUR!  Men när mamma Svea kommer är mjölken i baren mer än intressant. Svea klagar inte utan hon "städar" gärna bort resterna!image125

MUMS!!! -Köttfärs är GOTT! ...tror vi i alla fall!???

image126


Mamma Svea städar mer än gärna efter oss!!!
Vi gör tappra försök att komma åt baren!

image127



BAREN ÄR ÖPPEN!

image128


NJUUUUUTA!

image129


KILLSNACK!- en brorsa till en annan!

image130

VEM FATTAS???


Det FINNS prydliga kort på var och en av valparna också!
Vi skickar mer än gärna en sådan bild till dig om du är intresserad av en av pojkarna!
Hör av dig till Tina; 0705610008 alt [email protected] eller
till Vicki på 0709523612 alt [email protected]

Kommentarer
Postat av: Anna Lena Bäckvall

Hej på er!
Vilka jättefina valpar (från en partisk farmor)!
Många hälsningar från
Anna Lena, Dick och Hedvig på Balzac whippets

2007-10-10 @ 10:51:02
Postat av: Vicki

Vet ni vad? De är bättre i verkligheten! Hoppas ni har tillfälle att se dem och oss i samband med Växjöutställningen?!

Kram på er!

2007-10-10 @ 12:41:00
Postat av: Klara

Så fina foton på valparna, väldigt kul att se hur de utvecklas!

Hälsningar från ett grått och kallt Växjö...
Klara

2007-10-10 @ 14:47:06
Postat av: Vicki

Tack för hälsningen!
Det är minst lika gråkallt här... även om Växjö om hösten kan vara mer än lovligt murrigt! Det tar ett tag innan man vant sig vid att det är mörkt, rått och KALLT! Hujedamej och mörkare/kallare ska det bli! Jag längtar till VÅREN!!!

2007-10-10 @ 15:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0